PROJEKTI U IZGRADNJI

WGT Group d.o.o. nudi vrhunski kvalitet gradnje, odličnu lokaciju i pristupačne cijene.

Stambeno-kolektivni objekat Tušanj

Ukoliko ste u potrazi za mirnom i atraktivnom lokacijom za ugodan porodični život onda ste došli na pravo mjesto! 

Tražite mirnu
lokaciju za ugodan porodični život a da ste ujedno blizu gradske jezgre, onda ste na pravom mjestu jer je stambeno-kolektivni objekat Tušanj
pravi izbor za Vas!

Zgrada Urban home se nalazi u mirnom dijelu grada, u neposrednoj blizini Osnovne škole Tušanj i ima 15 stambenih jedinica različitih kvadratura što svakom kupcu omogućuje da odabere stan po svom ukusu.

Lokacija objekta koju smo za Vas izabrali se nalazi u blizini stadiona Tušanj, Osnovne škole Tušanj, glavne gradske saobraćajnice, raznih marketa, Dom zdravlja, apoteka, fakulteta, Robna kuća Omega te raznih ugostiteljskih objekata kako bi Vaš život van Vašeg doma bio što bogatiji i kvalitetniji.

Za Vas smo izabrali funkcionalan i ekonomičan raspored stanova kako bismo upotpunili ambijent za Vaš savremen način življenja.

stanovi

Novogradnja

Penthouse 126,46 m2 Tušanj

$ Na upit

Prodaje se moderno koncipiran Penthouse stan sa prostranom terasom, korisne površine stambenog prostora 53,59 m² i terase 72,87 m² sa odličnim rasporedom prostorija. Stan 15 nalazi se na trećem spratu u novom Stambeno – kolektivnom objektu Tušanj. Sastoji se od: hodnika, spavaće sobe, kupatila, idealno projektovanog dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom “open space“ i terase.

Trosoban stan 74,42 m2 Tušanj

$ Na upit

Prodaje se moderno koncipiran trosoban stan, korisne površine 74,42 m² sa odličnim rasporedom prostorija. Stan 11 nalazi se na drugom spratu u novom Stambeno – kolektivnom objektu Tušanj. Sastoji se od: hodnika, dječije sobe, spavaće sobe, kupatila, vešeraja, idealno projektovanog dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom “open space“ i lođe.

Dvosoban stan 51 m2 Tušanj

$ Na upit

Prodaje se moderno koncipiran dvosoban stan, korisne površine 51 m² sa odličnim rasporedom prostorija. Stan 2 nalazi se na prizemlju u novom Stambeno – kolektivnom objektu Tušanj “Urban Home“ Sastoji se od: hodnika, spavaće sobe, gardarobera, kupatila, idealno projektovanog dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom “open space“ i lođe.

Trosoban stan 67,89 m2 Tušanj

$ Na upit

Prodaje se moderno koncipiran trosoban stan, korisne površine 67,89 m² sa odličnim rasporedom prostorija. Stan 4 nalazi se na prizemlju u novom Stambeno – kolektivnom objektu Tušanj. Sastoji se od: hodnika, dječije sobe, spavaće sobe, kupatila, vešeraja, idealno projektovanog dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom “open space“ i lođe.

Detaljni opis

Standard:

Stambeno – kolektivnom objektu Tušanj se gradi od najkavlitenijih materijala sa efiksano razvijenom i kompletnom infrastrukturom, koja pruža budućim kupcima komfor i moderan način življenja. Korištenje najkvalitetnijih materijala i opreme pružiće budućim stanarima potpuno novu dimenziju savremenog modernog življenja uz maksimalnu uštedu energije.

Zgrada:

Vanjska toplinska izolacija fasada Stiropor

Vanjska višekomorna PVC stolarija 

Vanjska vrata na ulazu protuprovlna i protupožarna

Interfon

Stubište i stepenište obloženo prvoklasnim kamenim pločama/visokootporne i protuklizne

Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni

Zidovi u stubištima su termički zaštićeni

Centralno gradsko grijanje

Stan:

Ulazna protuprovlna i protupožarna vrata modernog dizajna

Zvučna izolacija na vanjskim zidovima između stanova, ojačana termofasadom 10 i 15 cm

Pločasti radijatori Compact

Dnevni boravak i sobe moderni prvoklasni laminat podovi, debljine 12 mm. velike otpornosti na udarce, svjetlo i mrlje, te su antialergijski

Hodnik, kupatilo, kuhinja i lođa kvalitetne keramičke pločice

Unutrašnja kvalitetna stolarija, puna jednokrilna vrata sa ostakljenim nadsvjetlom

Mi rastemo zajedno!

© 2023 WGT Group LCC. Sva prava zadržana.