O nama

Zajedno gradimo bolje uslove i kvalitetno poslovanje.

O nama

We grow together
-rastemo zajedno

koncept zamišljen da prije svega sačuvamo našu porodičnu tradiciju bavljenja građevinarstvom te da zajedničkim poduhvatima omogućimo ostvarenje vaših očekivanja koja imate od Vašeg doma/stana.

Naš porodični moto “Povjerenje je najbolji pokazatelj poštenja” i da se upornošću i radom može postići sve, je naša vodilja ka uspjehu.

Osnivač Emir Muratović, vrlo mlad i perspektivan mladić, odlučio je da nastavi ono čime se uspješno bavio njegov otac, čitav svoj radni vijek.

Ono što smo sebi postavili za cilj i što će nas odlikovati jeste visok kvalitet izvedenih radova, ugradnja prvokasnih materijala i opreme visokog standarda renomiranih proizvođača.

About

Projektovani objekti, na estetskoj ljestvici, pripadaju i pripadat će visokoj arhitektonskoj vrijednosti. Objekti koji su u toku izgradnje i oni koji su u fazi projektovanja, biće objekti na kojima će se primijeniti energetska efikasnost zgrada, te koji će imati certifikat visoke energetske zaštite.

wgt

Svaki novi projekat za nas je novi izazov gdje nam je cilj da bude bolji od prethodnog.

Sigurnost ulaganja u nekretninu imate sa nama jer mi gradimo na unaprijed dogovorenim lokacijama, sa urednim vlasništvom.

Mi završimo svu potrebnu projektno – tehničku dokumentaciju sa svim potrebnim dozvolama za građenje i u konačnici završen objekat, etažiramo s upotrebnom dozvolom.

Mi rastemo zajedno!

© 2023 WGT Group LCC. Sva prava zadržana.